NFH får kun uafgjort mod norsk bundprop

Trods favoritværdigheden fik NFH-kvinderne kun et uafgjort resultat med hjem til Falster i søndagens opgør i EHF Cuppen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

25-25.

Det blev det skuffende resultat efter NFHs anstrengelser mod det norske hold Glassverket søndag aften. Kampen var den tredje for falstringerne i EHF Cuppen, hvor holdet dog stadig indtager førstepladsen i gruppen.

NFH-føring i pausen
Inden opgøret var NFH storfavoritter mod gruppens bundprop, og NFH førte da også 16-14 efter første halvleg. Men efter pausen halede de norske underdogs ind på danskerne, der i store dele af anden halvleg var bagud.

Falstringer kom tilbage
Men med en håndfuld minutter tilbage af kampen lykkedes det NFH at komme tilbage og udligne til stillingen 25-25. Det blev også kampens resultat, selv om begge hold havde muligheden for at afgøre kampen til allersidst.

Efter kampen var NFHs cheftræner ikke tilfreds med resultatet.

- Jeg er skuffet. Jeg synes ikke, vi investerer det, der skal til, og vi brænder for mange chancer, siger Niels Agesen.

​Stadig gruppens nummer et
Med det uafgjorte resultat mod Glassverket indtager NFHs kvinder stadig førstepladsen i gruppen med fem point. Det er et mere end tyske TuS Metzingen på andenpladsen.