Natteravne afviser kritik: - En mindesten er på sin plads

Drabet på Emilie Meng berørte hele Korsør, derfor mener byens Natteravne, at en mindesten er på sin plads. Men det forslag møder kritik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Foran Korsør station markerer en bunke blomster og levende lys det sted, hvor Emilie Meng sidst blev set i live. Den markering vil de frivillige Natteravne i byen gerne eviggøre. De har foreslået kommunens politikere at rejse en mindesten for den unge pige.

- Det er selvfølgelig sørgeligt, når alle mister livet, men denne sag har berørt hele vores område, og mange har hjulpet med at lede efter hende, derfor synes vi, det er på sin plads at lave et mindested for hende, fortæller formanden for Korsør Natteravne, Jesper Hansen til TV ØST. 

Emilie Meng
Læs også
Overvejer mindesten for Emilie Meng
Emilie Meng
Læs også
Overvejer mindesten for Emilie Meng

Forslaget møder hård kritik

Siden vi offentliggjorde forslaget om en mindesten på vores Facebookside tirsdag morgen, har flere udtalt sig kritisk mod ideen med en mindesten. Efter to timer havde opslaget mere end 200 kommentarer, hvoraf stort set alle er kritiske.

 

 

Mindestenen bliver blandt andet kritiseret for at være en promovering af egne gode gerninger, både fra private og politikere.

 

 

Men den kritik forstår Jesper Hansen ikke.

- Jeg kan da godt forstå dem, der bliver stødt, men vi (Korsør Natteravne red.) har deltaget aktivt i denne sag, derfor foreslog vi at rejse en mindesten. Men jeg kan ærlig talt ikke se, hvorfor man skal fare op over det, lyder det fra Jesper Hansen.

Forslaget om mindestenen skal behandles i Slagelse kommunes økonomiudvalg mandag.

 


Nyhedsoverblik