Næstved-iværksætter med stor succes i både ind- og udland

Indehaveren af That’s Mine lavede en knage til sin datters børneværelse. Et år efter har hun solgt 28.000 knager både herhjemme og i udlandet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For godt et år siden stiftede 29-årige Mette Neerup Mariager fra Næstved virksomheden That’s Mine, der designer og fremstiller inventar til børneværelser.

Idéen til virksomheden fik Mette Neerup Mariager, fordi hun syntes, at der på markedet manglede nogle fine knager til sin datters børneværelse.

Bevæbnet med et stykke træ, en stiksav og en klat maling fremstillede hun derfor en kaninknage til sin datters værelse. Efter at have lagt et billede af knagen op på diverse sociale medier, fandt hun hurtigt ud af, at andre også var vilde med knagen.

Har nu tre ansatte

Mette Neerup Mariager fremstillede flere knager, tog på forhandlermesse og kom hjem med ordrer på lommen, der sikrede hende arbejde i tre måneder.

Stiksaven er i dag skiftet ud med en skæremaskine, så hun bedre kan følge med de mange ordrer, der tikker ind fra både ind- og udland. Hun har i dag 130 forhandlere i 21 lande.

Selvom Mette Neerup Mariager i dag har tre ansatte, er det vigtigt for hende fortsat selv at være med i både design og produktion af virksomhedens produkter, der nu også tæller hylder, skabe og spejle.


Nyhedsoverblik