Mogenstrup Kro bliver ikke golfhøjskole i denne omgang

Planerne om at omdanne den lukkede Mogenstrup kro til golfhøjskole er foreløbigt sat på standby, fordi en boligforening har trukket sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var meningen, at Mogenstrup Kro skulle genopstå som golfhøjskole. De ambitiøse planer om nyt liv i kroen blev hilst velkommen i lokalområdet, men nu er projektet altså sat på standby, skriver Sjællandske.

-Projektet er sat på pause. Boligforeningen bakkede ud, og så kan vi ikke gennemføre planerne. Det er ærgerligt, siger Bjørn Ibsen, der er ejendomsudvikleren bag projeket, til avisen.

Kroen lukkede i 2007, og siden har bygningerne stået tomme. Ibsens plan var at købe kroen og sælge en del af værelserne til et boligselskab, men selskabet har altså valgt at takke nej til samarbejdet.

En torn i øjet

De resterende værelser skulle ifølge planen have været en del af en golfhøjskole, og både blandt politikere  i Næstved Kommune og lokalråd var der begejstring for, at der endelig kom liv i kroen igen. Derfor er ærgrelsen også stor nu.

- Jeg synes, det var en god plan med golfhøjskole og boliger. Det er ærgerligt, at den ikke kan realiseres nu. Jeg håber, at tiden bliver moden til, at et boligselskab kan arbejde videre med planerne. For hele byrådet er det en torn i øjet, at Mogenstrup Kro ligger hen, siger borgmester Carsten Rasmussen (S) til Sjællandske.

 


Nyhedsoverblik