Møbler for flere tusinde kroner stjålet

Mellem onsdag og torsdag sidste uge blev der stjålet designermøbler for flere tusinder kroner i et sommerhus i Nykøbing Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Børge Mogensen, Arne Jacobsen og B&O, det er blot nogle af de designermøbler, der i tiden mellem onsdag klokken 12 og torsdag klokken 12 blev stjålet fra et sommerhus i Nykøbing Sjælland.

Der ventede ejerne af sommerhuset en slem forskrækkelse, da de fredag kunne konstatere, at deres sommerhus var blevet tømt for nærmest alt af værdi. Tyvene har stjålet lige fra den dyre Bruno Mathsson lænestol til OBH brødristeren.

Møbler i den dyre ende

Det er ikke småbeløb, man må slippe for de dyre møbelklassikere, som tyvene er sluppet af sted med. Eksempelvis koster Bruno Mathsson lænestolen, af mærket Pernilla, tæt på 12.500 kroner i nypris.

Det vides ikke nøjagtigt, hvor stort et beløb der stjålet for, men det ligger på den høje side af 50.000 kroner, hvis man regner i nypriser.

Udover Børge Mogensen spisebordstolene, Arne Jacobsens 7’er stol og B&O stereoanlægget, så mangler også en støvsuger, en uldplaid, blå lerfade, symaskine og meget mere.


Nyhedsoverblik