To mænd varetægtsfængslet for afpresning

To mænd på 27 og 20 år er blevet varetægt i tre uger sigtet for at have afpresset en caféejer fra Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De to nu varetægtsfængslede mænd blev anholdt af politiet, efter caféejeren havde henvendt sig til politiet og fortalt, at han var blevet truet, afpresset og forfulgt.

Tidligere var manden blevet opsøgt på sin bopæl og truet til at betale beskyttelsespenge. Dem havde han betalt, men nu ville mændene have flere penge, for ellers ville de ”smadre hans hjem”.

Fire mænd anholdt - to løsladt igen

Han havde derfor aftalt at mødes med dem senere mandag. Men i stedet mødte politiet op og anholdt de anholdte fire mænd. Tre af dem er fra Odense og er på henholdsvis 19, 21 og 27 år, mens den fjerde er en 20-årig mand fra Søborg. Den unge mand fra Søborg var allerede efterlyst af politiet.

Efterfølgende er to af personerne blevet løsladt igen,  mens de to andre altså blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i næstved tirsdag eftermiddag.

I retten nægtede de to mænd sig skyldige, men da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, og det ikke muligt at få oplyst nærmere om sagen.

 

Ifølge anklager Emil Folker fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan det ikke afvises, at sagen er banderelateret.


Nyhedsoverblik