To mænd dømt: stjal biler fra politiet

To mænd er onsdag blevet dømt for en række tyverier af dyre biler. Blandt andet stjal de nogle biler tilbage efter at politiet én gang havde beslagslagt dem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To mænd på henholdsvis 23 og 24 år er onsdag ved Retten i Næstved dømt for blandt andet seks forhold af tyveri og bedrageri med hensyn til dyre biler begået i efteråret 2015. De to mænd blev samtidig dømt for et såkaldt gentyveri af fire af bilerne. Efter at politiet havde fundet de seks biler i en lade og opmagasineret dem, stjal de unge mænd bilerne fra politiets varetægt igen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Tyverierne af bilerne er dels sket fra et parkeringsfirma i Kastrup, dels fra en adresse i Vallensbæk og dels fra en bilforhandler i Ringsted. 

Begge mænd blev idømt en ubetinget fængselsstraf på to år og tre måneder for disse forhold og for hæleri med hensyn til en række effekter, der hidrører fra tyveri, og som blev fundet hos de domfældte ved ransagning. Samlet vedrører sagerne værdier opgjort til over fire mio. kr.

De domfældte har taget betænkningstid med hensyn til anke.


Nyhedsoverblik