Kvinde er fundet død i udbrændt lejlighed i Holbæk

Samtlige beboere er evakueret fra opgang i boligblok i Holbæk, hvor der natten til søndag er udbrudt brand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En kvinde på 58 år er fundet er fundet død i forbindelse med en brand i en etageejendom i Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi får en anmeldelse om kraftig røg fra en opgang i en boligblok i Ladegårdsparken Øst i Holbæk klokken 1.56. Da vi kommer derud, finder vi en kvinde død i den lejlighed, hvor vi kan se røgen kommer fra, siger Michael Sehested, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Det lykkedes brandvæsenet at hindre yderligere spredning af branden.

I alt er der 22 personer tilmeldt i ejendommen.

- Vi har været inde i samtlige lejligheder og tømt dem for folk. Vi er lige nu i gang med at gennemgå lejlighederne en ekstra gang for en sikkerheds skyld, tilføjer han.

Alle øvrige beboere er evakueret.

- Der er ambulancer og redningsfolk derude, som sørger for ilt og behandling til personer med røgskader, fortæller vagtchefen.

På nuværende tidspunkt kan det ikke fastslås med sikkerhed, om den omkomne er identisk med lejlighedens beboer, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Hvordan branden er opstået vides ikke.

- Politiet har anmodet Rigspolitiets tekniske afdeling NKC samt lokal efterforskning i Holbæk om assistance til fastlæggelse af brandårsagen samt fastlæggelse af identiteten på den omkomne, skriver politiet.

/ritzau/


Nyhedsoverblik