Kim er for provokerende for politiet

35-årige Kim Nielsens humor er for grænseoverskridende til, at han kan være ansat hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kim Nielsen fra Næstved var ellers både stolt og lykkelig over, at han havde fået job som civil operatør i politiets fotovogne. Som én af de otte, der blev ansat ud af en ansøgerskare på 350 mennesker.

Men han nåede aldrig ikke komme igang med arbejdet.

En uge før oplæringen skulle begynde, meddelte politiet ham, at hans fritidsinteresse som komiker med provokerende videoer om sex og stoffer ikke er foreneligt med et job hos politiet. Og så var det farvel og tak.

Står chokeret tilbage

Færdselspolitiet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters politi vil ikke kommentere sagen over for TV ØST. Men i sin begrundelse for fyringen skriver politiet til Kim Nielsen, at hans videosekvenser på Facebook er både krænkende, diskriminerende, sexistiske og upassende.

Kim Nielsen er chokeret over politiets beslutning. 

- Det er i mine øjne fuldstændig vanvittigt at dømme mig på grund af nogle roller, jeg spiller. Hvad bilder de sig ind? Det er så tarveligt, siger han.

Kim Nielsen har sammen med sin advokat besluttet at lægge sag an mod den arbejdsgiver, der ikke ville have ham. For at få en erstatning - eller i det mindste en undskyldning.

 


Nyhedsoverblik