Ib fra ”På røven i Nakskov” vil i byrådet

Ib Andersen fra TV 2-programmet ”På røven i Nakskov” vil stille op til næste års kommunalvalg i Lolland Kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ib Andersen har store planer for fremtiden, for til næste års kommunalvalg, vil han stille op til byrådet i Lolland Kommune for Enhedslisten.

- Jeg kan gøre en forskel på Lolland, de andre (red. byrådspolitikere) sidder bare og plaprer og skriver en masse ting. De ved ikke, hvad de taler om. Men jeg har prøvet så mange ting på min krop, og jeg er indfødt her, så jeg ved, hvad jeg udtaler mig om, siger han til TV ØST.

quote Lolland har brug for én, som ved noget om fattigdom, og det gør jeg, jeg kan være med til at gøre en forskel, for det kan da ikke blive værre, end det er

Ib Andersen

Ib Andersen havde egentlig tænkt sig at stille op til sidste folketingsvalg, men det nåede han ikke, så nu vil han i stedet prøve kræfter med byrådet.

- Lolland har brug for én, som ved noget om fattigdom, og det gør jeg, jeg kan være med til at gøre en forskel, for det kan da ikke blive værre, end det er, siger han.

Bedre vilkår for unge, ældre og kriminelle

Det er da især også bedre vilkår for unge, ældre og reintegration af kriminelle, som Ib Andersen vil gå til valg på.

- Når de kriminelle kommer ud af fængslet, så mangler de et sted at bo, så fiser de i stedet til Istedgade og køber en pose coke, og så prøver de at sælge det, men så havner det i egen næse i stedet, og så må de begå ny kriminalitet for at få råd til den næste pose coke, forklarer Ib Andersen.

Enhedslisten er uvidende om opstilling

Hos Enhedslisten Lolland kommer det som en overraskelse, at Ib Andersen planlægger at stille op for partiet ved det kommende kommunalvalg.

quote Vi har ikke nogen opstillingslister endnu, derfor lyder det underligt, når han siger, at han stiller op for os

Bent Kvistholm, medlem af Enhedslistens afdeling på Lolland

- Vi har ikke nogen opstillingslister endnu, derfor lyder det underligt, når han siger, at han stiller op for os, fortæller Bent Kvistholm, medlem af Enhedslistens afdeling på Lolland, til TV ØST.

Man skal ifølge Bent Kvistholm først godkendes af partiets medlemmer, før man kan blive opstillingsberettigede.

Spår sig selv gode chancer for at blive valgt 

Men skulle det lykkes Ib Andersen at blive opstillingsberettiget, så regner han med, at han vil have gode chancer for at blive valgt ind. 

quote Jeg er jo en kendt person. Alle vil jo kunne kende mig på valgplakaten

Ib Andersen

- Jeg er jo en kendt person. Alle vil jo kunne kende mig på valgplakaten, og ligesom jeg er på TV, sådan er jeg også i virkeligheden, jeg står ved mine holdninger, og jeg lyver ikke, siger han.

Det næste kommunalvalg finder sted den 21. november 2017


Nyhedsoverblik