Hundeskov lukker

Sidste fritløbende vuf er lydt i hundeskoven ved Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mange hundeejere har taget godt imod hundeskoven i Nordskoven ved Slagelse, men den store succes har desværre betydet store støjgener for naboerne, og derfor ser Naturstyrelsen sig nødsaget til at lukke skoven med virkning fra 4. Maj 2016. Det skriver Naturstyrelsen Vestsjælland i en pressemeddelelse i dag.

Jeg skal være den første til at beklage, at vi bliver nødt til at lukke hundeskoven. Det har været en stor succes, men vi må også erkende, at støjen er kommet bag på os, og på den baggrund ser vi ikke nogen anden mulighed end at lukke hundeskoven”, siger skovrider Jens Peter Simonsen.

Hundeskoven blev åbent i september 2015 i et indhegnet område beliggende sydvest for krydset mellem Slagstrupvej og Rosenkildevej, hvor hundene kunne løbe frit uden snor.

Hundeejere og deres hunde er dog fortsat velkommen i Nordskoven, hvis hunden er i snor. Det gælder også alle andre dele af Nordskoven, hvor man altid har lov til gå en tur med sin hund i snor. Hvis hunden skal løbe frit uden snor, opfordrer Naturstyrelsen hundeejere til at benytte Bakkely Hundeskov ved Vemmelev og Sludstrup Hundeskov ved Fodsporet.

- Jeg kan ikke love, at der kommer en ny hundeskov indenfor kort tid. Men i takt med, at vi erhverver nye arealer til udvidelse af Nordskoven i samarbejde med Slagelse Kommune, vil vi forsøge at finde et nyt areal til hundeskov, hvor det ikke generer naboerne, siger Jens Peter Simonsen.

 

Fakta om alternative hundeskove

I stedet for den lukkede hundeskov i Nordskoven kan hundeejere benytte:
·          Bakkely Hundeskov ved Vemmelev, Slagelse Landevej 132, 4241 Vemmelev http://udinaturen.dk/facilitet/bakkely-hundeskov/2073
·          Sludstrup Hundeskov ved Fodsporet, mellem Harrestedvej og Skalsbjergvej, [parkering ved Skalsbjergvej];  http://www.fodsporet.dk/hvor-er-fodsporet/faciliteter/

 


Nyhedsoverblik