Holbæk klar til SKVULP-festival

SKVULP-festival i Holbæk slår dørene op d. 13. maj, men allerede i dag kan forbipasserende opleve et hold kunstnere arbejde på SKVULP-kunstværket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

SKVULP’16 er Holbæks HavneKulturFestival, der løber af stablen den 13., 14. og 15. maj 2016, og allerede i dag er de i gang med nogle meget smukke forberedelser. SKVULP-kunstværket på Hal2 på Gl. Havn er i proces, og interesserede opfordres til at kigge forbi og se, hvordan malerne fra Do Art skaber det.

Festivalen tager afsæt i Holbæk havns maritime miljø, og den vil foregå både på land, til vands og højt til vejrs, og den har til formål at samle så mange borgere som muligt fra regionen til fest, farver og folkelig forankring.

30 meter højt pariserhjul

Holbæks havneområde vil danne den ramme for festivalen, og for at udnytte havnens miljø til fulde tilbydes festivalgæsterne gratis havnerundfart, som forbinder festivalpladsen. Der vil også være et 30 meter højt pariserhjul, som giver flot udsigt over fjorden, havnepladsen og Holbæk by.

Flydende scene

Der er mulighed for at få stillet sulten og tørsten med lokale produkter på madmarkedet, og der vil blive spillet musik på de tre scener SKVULP rummer. To af scenerne er på land, mens den sidste er en flydende scene i havnebassinet. 

Fægtning og Kangoo Jump

Hvis du er til afslapning og wellness, tilbyder Tyrkisk bad og Søbadet Venedig blandt andet massage, Tyrkisk Hammam og yoga. Hvis du vil have mere sved på panden, kan du opleve en række forskellige sportsforeninger, som laver opvisninger, hvorefter du selv får mulighed for at prøve kræfter med det. Der er der alt fra fægtning eller Kangoo Jump.

Rundt omkring på festivalens områder opstilles der forskellig kunst, og du får mulighed for at få et historisk indblik i Holbæk Havn.

Du har se programmet her

★ PRØV AT DANSE SKVULP-DANSEN ★

Lørdag d. 30/4 tager holdet bag festivallen rundt og danser SKVULP-DANSEN:
Kl. 10.00 - Tølløse
kl. 11.00 - Vipperød
kl. 12.00 - Regstrup
kl. 13.00 - Holbæk

Lørdag d. 7/5 tager de igen rundt i kommunen med dansen:
kl. 10.00 - Jyderup
kl. 11.00 - Mørkøv
kl. 12.00 - Svinninge
kl. 13.00 - Holbæk

Du kan øve dig på SKVULP-dansen her:
 

 

 

Du kan se mere på SKVULPs instagram side her:

 


Nyhedsoverblik