Hesteejer: - Overvældende med så meget hjælp

Den 14-årige hest af racen Tinker er stadig ikke fundet, men ejeren er rørt over, at så mange har valgt at hjælpe til med eftersøgningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lørdag aften hørte Søren Madsen og Tanja Lund, at deres tre heste var i færd med at nedlægge stolperne i deres fold i Vesterborg på Lolland. 

De tre heste stak af, men to af dem blev fundet og indfanget kort tid efter, de stak af. Men her fire dage senere, er der stadig ikke spor af den 14-årige hest Chevi af racen Tinker.

- Der er desværre ikke noget nyt i sagen. Hesten er stadig forsvundet, siger ejer Søren Madsen.

Selvom der ikke er noget nyt, så glæder Søren Madsen sig over, at så mange frivillige har valgt at hjælpe til med eftersøgningen.  

 - Vi har aldrig set så mange mennesker på vores grund. Vi får også masser af opkald fra folk, der gerne vil hjælpe. Det synes jeg er meget overvældende, at så mange gider hjælpe os, selvom de ikke en gang kender os, siger han.

Hvis man ser Chevi i naturen, så kan man godt få hendes opmærksomhed ved at ryste med en brødpose, fortæller Søren Madsen. Hun er meget tam. 

Lige nu er der ingen spor at gå efter overhovedet. Søren Madsen har kontaktet politiet og har efterlyst hesten i lokalradioen.  

Hvis du har set noget, kan du kontakte Søren Madsen på telefonnummer: 31315928.


Nyhedsoverblik