Her er hændelsen, der angiveligt fik lejrchefen fyret

Endnu en busfuld asylansøgere til det i forvejen pressede center fik filmen til at knække for asylansøger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er uro om natten og spændinger mellem forskellige nationaliteter på asylcenteret i Næstved.

Og det var angiveligt endnu en busfuld asylansøgere, der fik en mand til at gå gå amok og skabe sig i asyllejren i Næstved, hvilket fik vagterne til - på dramatisk vis - at lægge ham i benlås.

Det fortæller en række tilskuere til episoden fra teltlejren i Næstved.

Ny video viser anden vinkel

TV ØST kan nu offentliggøre endnu en video fra hændelsen på asylcenteret, der ifølge Information er den direkte årsag til, at lejrchefen blev fyret.

I videoen kan man se tre ansatte ligge ovenpå en asylansøger, og blandt andet lægge ham i benlås og presse hans hoved ned i gruset på jorden.

Der er tale om en ung mand fra Syrien, som angiveligt i forvejen har psykiske problemer. Det kommer i en tid, hvor almindelig uro og forskellige sædvaner går ud over natteroen på sovesalene.

Og den ekstra bus med asylansøgere fik manden til at gå amok, og råbe advarsler til de nyankomne mod at gå ind i teltlejren - blandt andet fordi de ikke ville blive behandlet godt der, oplyser asylansøgere til TV ØST.

TV ØST har lørdag talt med den mand, der er i centrum i  filmen. Han er stadig i lejren, men hændelsen har ført til, at lejrens chef blev fyret med øjeblikkelig virkning.


Nyhedsoverblik