Haslev-rytter får flot placering til internationalt ridestævne

Flere af regionens militaryryttere har brugt weekenden til stævne i Sverige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Haslev Køre- og Rideforening havde to ryttere med ved det store internationale ridestævne i Hovdala, nemlig Cecilie Eriksen med Calvin og Vivan Mary Ryslinge på Diva de Vision. Og også Vordingborg Sportsrideklub var repræsenteret med Simone Vinther på Stenvænge Polise.

Alle tre ekvipager startede den internationale 2*-klasse, og især Cecilie og Calvin havde et succesfuldt stævne. Cecilie Eriksen var selv meget tilfreds med sit dressurprogram fredag, men dommerne dømte hende lidt hårdt, så hun måtte tage til takke med en foreløbig 9. plads af de 26 starter. Lørdagens ridebanespringning rykkede dem en plads den forkerte vej i tabellen, da de fik et enkelt nedslag. Men efter en meget flot og fejlfri tur i terrænet søndag, hvor de i øvrigt var den ene af blot to ekvipager indenfor den fejlfri tid, red Cecilie og Calvin sig op på en flot 3. plads i det stærke felt.

- Jeg vidste, at der ville komme rigtig mange fejl på tiden i terrænet, så vi lagde tempo på fra start og gik på de korteste distancer i alle kombinationer. Vi kom nemt indenfor tiden med rolig galop over målstregen. Jeg tænkte, at vi nok ville rykke et par placeringer op med en fejlfri tur i terrænet, men at det var hele syv pladser, havde jeg godt nok ikke forventet, siger Cecilie Eriksen fra stævnepladsen i Sverige.

Cecilie Eriksen og Calvin har i denne uge fået besked på, at de er udtaget til det danske landshold, der skal forsvare sit guld ved De Nordiske Mesterskaber i military i Norge om en lille måned.

- Den plads er jeg virkelig glad for taget i betragtning, at det er mit første år som senior. Jeg håber og regner da i den grad med, at vi kan få hevet både hold- og individuelle medaljer med hjem til Danmark, lyder det fra den 22-årige Haslev-rytter.

Vivan Mary Ryslinge og Diva de Vision endte på en 17. plads, mens Simone Vinther og Stenvænge Polise, som starter for Vordingborg Sportsrideklub, sluttede på en 24. plads.


Nyhedsoverblik