Har du også modtaget et mystisk gækkebrev? Her er afsenderen

Et mystisk gækkebrev sendt til tilfældige danskere har skabt mange sjove teorier på facebook. De fleste peger dog på Super Brugsen som afsender.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En efterlysning af afsenderen på et mystisk gækkebrev sendt til tilsyneladende tilfældige personer har skabt en række sjove teorier og kommentarer på Facebook.  Det var en af TV ØSTs seere, der oprindeligt havde efterlyst afsenderen på det hemmelighedsfulde gækkebrev.

- Skal vi sammen finde en afsender på denne reklame eller joke? Der er mange, der har fået det med posten i dag, og jeg selv tror, det er Post Danmark, skrev han til TV ØST.

Flere end 2.600 brugere har indtil videre kommenteret opslaget. Størstedelen hælder til, at der er Super Brugsen, der står bag stuntet.

- Det er da Super Brugsen, har jeg regnet ud ved at nærlæse teksten. Sjov idé, skriver Anita Norup Larsen på Facebook.

- Det er fra Super Brugsen, mysterium opklaret, I kan hente et påskeæg, skriver Camilla Boye Kristensen.

Det er fra Super Brugsen, mysterium opklaret, I kan hente et påskeæg, skriver Camilla Boye Kristensen.

Andre lufter lidt mere kreative teorier. For eksempel skriver Lone Sim spøgefuldt:

- Jeg troede, det var fra Told og Skat - bogstaverne passede bare ikke, skriver hun.

Andre har gættet på Alternativet, EDC-Mæglerne og sågar den amerikanske politiker Donald Trump.

Super Brugsen tilstår: Vi har bestilt en masse påskeæg hjem

Et hurtigt opkald til Coop bekræfter dog teorien om, at det er Super Brugsen, der driver gæk med folk.

- Vi vil gerne tilstå, at vi har bestilt en masse påskeæg hjem til Super Brugsens medlemmer, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop. 

Han fortæller, at der i alt er sendt 350.000 gækkebreve. De kan alle veksles til et påskeæg ved fremvisning af gækkebrevet nede i den lokale Super Brugsen. 

I Store Heddinge må kunderne vente til påske

Også i Super Brugsen i Store Heddinge er de med på spøgen. Her har kunderne for længst luret gækkelegen. Men ifølge souschef Mie Lunden er kunderne indtil videre gået forgæves med deres gækkebrev.

Jeg troede, det var fra Told og Skat - bogstaverne passede bare ikke, skriver Lone Sim.

- Vi vil først uddele påskeæggene d. 23. og d. 26. marts, så vi kan få kunder i butikken i forbindelse med påsken, siger Mie Lunden. Hun ved godt, at nogle Super Brugsen-butikker allerede er begyndt at uddele påskeæggene, men hun vil helst følge de udstukne regler fra Coop.

De fleste synes godt om spøgen

Reklamefremstødet falder i god jord hos de fleste brugere.

- Rigtig dejligt gækkebrev som vi havde meget sjov med at gætte. Jeg har sagt gæk gæk Superbrugsen i Korsør, og fået 2 påskeæg. Tak for den gode og hyggelige idé, skriver Kirsten Jørgensen.

Så må vi bare krydse fingre for, at alle får deres påskeæg. Ifølge informationsdirektøren i Coop matcher antallet af indkøbte påskeæg nemlig ikke helt de 350.000 udsendte gækkebreve. 

- Hvis alle vil veksle gækkebrevet med et påskeæg, så kan det måske godt komme til at knibe, siger Jens Juul Nielsen, der dog er fortrøstningsfuld. 


Nyhedsoverblik