Håndværkerne kæmper med at blive færdige til Dronningebesøg

Dronning Margrethe overværer indvielsen af den nye auktionshal i Odden Havn, når hun besøger Odsherred Kommune på mandag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De sidste søm er ved at blive hamret i den nye auktionshal i havnebyen i Odden.

For på mandag bliver dørene slået for den nye hal, der skal være samlingssted for beboere og turister. Og her vil en helt særlig gæst overvære indvielsen.

Dronning Margrethe vil nemlig være at finde blandt gæsterne til åbningsceremonien.

quote Vi er i gang med at planlægge det hele, og håndværkerne er i gang med at bygge det sidste om, så de forhåbentlig kan blive færdige

Peter Haugaard, informationsmedarbejder i Odsherred Kommune

- Der bliver fest hele dagen fra klokken 12.00. Dronningen vil være her i 40 minutter. Hun vil blive sejlet ind i chalup fra Kongeskibet, siger Peter Haugaard, der er informationsmedarbejder i Odsherred Kommune.

Humøret er højt

De sidste kræfter er ved at blive lagt i den nye auktionshal, som skal huse events, markeder og andre arrangementer. Og i Odsherred Kommune glæder man sig til indvielsen.

- Vi glæder os til, hun kommer. Vi er i gang med at planlægge det hele, og håndværkerne er i gang med at bygge det sidste om, så de forhåbentlig kan blive færdige, siger siger Peter Haugaard.

Formålet med den nye auktionshal er at sikre havnens overlevelse i overgangen fra fiskerihavn til en mere oplevelsesbaseret havn.

quote Alle borgere er inviteret til fejringen og hele skolen og børnehaven kommer også

Peter Haugaard, informationsmedarbejder i Odsherred Kommune

Programmet i auktionshallen

Når Dronning Margrethe sejler i land på mandag, vil hun få en rundvisning på havnen. Herefter vil man fejre indvielsen med taler i auktionshallen, der vil være musik hele dagen og flere boder.

- Alle borgere er inviteret til fejringen og hele skolen og børnehaven kommer også. Vi regner med, at der kommer omkring et par tusinde, siger Peter Haugaard.

Arrangementet i den nye auktionshal vil vare fra klokken 12-17.

Dronning Margrethe vil besøge flere steder i Odsherred Kommune i dagene 5. og 6. september.  


Nyhedsoverblik