Guldborgsund uddeler priser

Nykøbing Falster Teater lægger fredag aften lokaler til en fejring af Guldborgsund Kommunes personligheder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der bliver fejret på Nykøbing Falster Teater fredag aften. Guldborgsund Kommune fejrer dem, der gør en særlig indsats på kultur-, fritids-, og idrætsområdet.

Og senere bliver der også uddelt priser i forskellige kategorier. Heriblandt årets fund, årets forening og årets sportspræstation.

En af de nominerede i sidstnævnte kategori er bryderen Mark O. Madsen, der kunne tage en OL-sølvmedalje med sig hjem fra Rio i sommers.

- Det er jo rigtig dejligt at komme hjem og få anerkendelse for den præstation, som jeg har leveret ved OL, siger bryderen, som var trukket i den officielle OL indmarch-jakke til aftenen.

Vil vise anerkendelse

Det er som skrevet Guldborgsund Kommune, der står bag arrangementet. Og det gør de for at markere kommunens ildsjæle og personligheder.

- Det er for at vise vores anerkendelse i forhold de mennesker, som hver dag gør en forskel. Det er mennesker, der brænder for det, de gør. Det er vi stolte af, og det vil vi gerne vise dem, siger Martin Lohse (Guldborgsundlisten) der er formand for kulturudvalget.

Se et direkte indslag fra før priserne blev uddelt og hør fra nogle af de nominerede i videoen herover.


Nyhedsoverblik