Gourmet-konkurrence på Knuthenlund

The Native Cooking Award blev søndag afholdt på Knuthenlund ved Stokkemarke på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Michelin-kokke fra så vidt omkring som Frankrig, Belgien, Norge, Sverige og Danmark kæmpede søndag mod hinanden i "The Native Cooking Award" på Knuthenlund.

Ved brug af traditionelle håndværk skulle de kreere lækker mad, der kun bestod af lokale råvarer og ingredienser fra den vilde natur.

De havde blandt andet fået lammekød og mejeriprodukter af fåremælt til at skabe en tre-retters menu.

Oveni det kunne de tilføje Lolland Guldøl fra Krenkerup Bryggeri og eddike lavet på æblecider fra Bandholm Frugtplantage.

Alle interesserede havde mulighed for at kigge forbi konkurrencen. En af dem, der havde taget imod tilbuddet, var Janne Magaard fra København.

- Jeg synes, det er helt vildt spændende. Og vi har aldrig været på godset her før, så det var en virkelig god anledning til at komme hen og kigge. Jeg synes det er så sejt, at de kokke har været ude at cykle og hente alle de her lokale råvarer, som vi også kan gå og finde nede ved vores hus. 

Opdatering: Det var et stærkt svensk kokkehold, der tog sejren med sig hjem fra Knuthenlund. De serverede en menu, der var komponeret overen historie om at vandre gennem skoven fra Knuthenlunds marker til strandene ved Smålandshavet nord for Lolland.

 


Nyhedsoverblik