Frivillige med i stor affaldsindsamling på Orekysten

En masse frivillige tog i dag turen op langs Orekysten for at samle skrald. Det blev til en god lang tur med masser af godt humør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag kl 10 mødtes 16 voksne og 3 unge piger til affaldsindsamling langs Orekysten. Danmarks Naturfredningsforening og Vordingborg Bys Lokalråd bød velkommen og uddelte sække og handsker.

Derefter gik turen fra Badevej ved det smukke rød- og hvidstribede fyrtårn og helt hen til Masnedøbroen. Hvor der blev samlet flittigt. Selvom det blæste en meget frisk vind, var humøret højt.

Der blev samlet otte sække med affald og flere større stykker affald, blandt andet fra glasfiberbåde. Der var især en del plastik og flamingo, men også slikpapir, dåser og enkelte flasker.

Efter godt en times fin indsats var hele området fra diget til havstokken renset. Herefter vendte de aktive om og gik mod campingpladsen, hvor arrangørerne bød på kaffe og kage.

Der var stor tilfredshed med indsamlingen, og deltagerne ønsker, at man næste år samler affald på et endnu længere stykke. Der var også ideer om at gentage succesen i løbet af sommeren.

Arrangementet var et led i en større indsamling af affald planlagt af Danmarks Naturfredningsforening.

Tak til Ditte Lautrup- Larsen fra Vordingborg for billeder, historie og den gode indsats.


Nyhedsoverblik