Frivillig modtager ildsjælepris og 25.000 kroner

Rasmus Agger Bendtsen fra Ejby modtager energiselskabet SEAS-NVE’s Ildsjælepris og 25.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

25-årig Rasmus Agger Bendtsen fra Ejby ved Lille Skensved har netop modtaget SEAS-NVE’s ildsjæleprisen og 25.000 kroner for sit arbejde for børn og unge i byen.

Det skriver energiselskabet SEAS-NVE i en pressemeddelelse.

Rasmus Agger Bendtsen har arbejdet som frivillig i mange forskellige sammenhænge de seneste 10 år både via den lokale ungdomsklub, skole- og fritidsordningen og i hans fritid, hvor han både er initiativtager til julearrangementer, byfest mm

- Jeg har længe syntes, at det var rigtig sjovt at gøre en indsats som frivillig, så det er noget jeg vil fortsætte med længe endnu. Jeg kan mærke, at det betyder noget for mennesker omkring mig, og det giver mig livsglæde at gøre noget for lokalsamfundet. Tusind tak til jer, der indstillede mig til prisen. Opmærksomheden gør mig glad, og jeg håber, at det kan inspirere andre til at engagere sig i frivilligt arbejde, siger han.

Flotte ord med på vejen

23 personer har indstillet Rasmus, og i indstillingerne beskrives han som ’en uudtømmelig ressource’, ’en sjælden ildsjæl’, en ’sjælden ung mand’, ’en mand med hjertet på rette sted’ og et ’forbillede for byen’.

quote Vi har rigtig mange ildsjæle, som alle gør noget godt for andre mennesker her i regionen

Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE

- Det er store ord, siger Jesper Hjulmand, som glæder sig over at kunne hylde Rasmus:

- Jeg er dybt imponeret over den al energi, der bliver lagt for dagen i Ejby. Og jeg er dybt imponeret af det drive og den energi, der stråler ud af vores unge prismodtager. Hans indsats er unik, og det vil vi i SEAS-NVE gerne være med til at markere.

Vanskeligt at finde det helt rigtige prismodtager

Næsten 800 borgere har indstillet personer, der har gjort sig fortjent til et skulderklap og den anerkendelse, som Ildsjæleprisen er udtryk for.

Det var derfor heller ikke et nemt valg at finde den rette, siger Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE.

- Vi har rigtig mange ildsjæle, som alle gør noget godt for andre mennesker her i regionen. Nogle investerer tid og kræfter i et nyt kunstværksted, mens andre opretter en friskole eller arrangerer sommerlejre for unge med handicap. Det var vanskeligt at udvælge den helt rigtig prismodtager – på den anden side er det også dejligt, at der er så mange at vælge mellem.

Det er tredje år i træk, at SEAS-NVE uddeler Ildsjæleprisen. Prisen skal støtte det lokale fællesskab og de mange gode lokale initiativer i regionen. Med Ildsjæleprisen har borgere mulighed for at indstille lokale ildsjæle, som gør en ekstraordinær indsats og fortjener en hjælpende hånd.


Nyhedsoverblik