Frederiksminde beholder sin Michelin-stjerne

Også i dette års Michelin Guide vil Hotel Frederiksminde være at finde blandt de hædrede restauranter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Årets Michelin-stjerner i Norden bliver netop nu uddelt ved et stort arrangement i Stockholm, og her kunne Hotel Frederiksminde i Præstø ånde lettet op.

Det får nemlig lov til at beholde den prestigefyldte Michelin-stjerne, som de blev tildelt sidste år.

Flere madanmeldere havde endda spekuleret i, om restauranten ville få sin stjerne nummer to, men sådan blev det ikke. Og det havde køkkenchef Jonas Mikkelsen da heller ikke regnet med.

- Det ville være fuldstændigt crazy, men det kommer ikke til at ske. Jeg tror, det er alt for hurtigt, og desuden er vi slet ikke gearet til det endnu. Men det ville da være uambitiøst at sige, at jeg ikke har lyst til to stjerner, sagde han til TV ØST tidligere på ugen.

Beviser det ikke var en fejl

Hotel Frederiksminde fik sin stjerne på Hotel D'Angleterre i København i februar 2016, og her modtog en tydelig rørt Jonas Mikkelsen hæderen. Og at beholde stjernen betyder også noget særligt for køkkenchefen.

- Det ville være en forløsning og rigtigt dejligt at beholde vores stjerne fra sidste år. Det er selvfølgelig det, vi håber og tror på.  Dermed beviser vi, at stjernen fra sidste år ikke var en fejl, og at vi er gode nok, har han fortalt til TV ØST.

Michelin-stjernen på Hotel Frederiksminde har betydet, at der er kommet rigtig godt gang i biksen. Ifølge Jonas Mikkelsen har restauranten haft det bedste år nogensinde i 2016.


Nyhedsoverblik