Tirsdag aften var en god aften for Frederiksdal Kirsebærvin.
Her vandt Frederiksdal Kirsebærvin nemlig prisen for den bedste vin til en prisfest, hvor de bedste fødevarer og mejeriprodukter fra hele verden modtog prestigefyldte priser.
Alle produkter blev vurderet, prøvesmagt og testet af fagfolk, men under arrangementet fik alle de besøgende også mulighed for at smage på og teste, om de er enige i dommernes bedømmelse.
Frederiksdal Kirsebærvin vandt blandt 1.500 produkter
Åbningen af årets International Food Contest blev foretaget af Steen Nørgaard Madsen, formand for Mejeriforeningen, som indledte prisoverrækkelsen med rosende ord til fødevarebranchen:
- Samlet set er der mere end 1.500 produkter på årets udstilling, og det er imponerende. For ikke at tale om alle de stande, hvor der er en mangfoldighed af fødevarebranchens leverandører, der præsenterer deres produkter, serviceydelser og ikke mindst deres viden og faglige indsigt. Der er virkelig noget at gå på opdagelse i.
Herefter stod Steen Nørgaard Madsen, i fællesskab med Lisbeth Olsgaard, brandmanager hos Landbrug & Fødevarer, for overrækkelsen af priserne i de forskellige kategorier.
Frederiksdal Kirsebærvin vandt prisen i fødevarekategorien, hvor der blev uddelt priser i seks forskellige kategorier. Her vandt Orkla Confectionery & Snacks hele to priser i kategorien Brød & Kager & Søde Sager for deres lakridskugler samt Convenience & Kolonial for deres ristede og krydrede mandler med paprika. Nordisk Tang ApS vandt for bedste Fisk & Tang, Ejvind Andersen for sin honning, Frederiksdal Kirsebærvin A/S for sin kirsebærvin og Bryggeriet Vestfyen løb med prisen for bedste øl.