Forsvaret gennemsøger minedepot i jagten på Emilie Meng

40 mand fra Forsvaret har gennemsøgt området ved Minedepot Egø ved Korsør Nor forud for den planlagte eftersøgning af Emilie Meng på søndag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Emilie Meng fra Korsør har været sporløst forsvundet siden søndag den 10. juli klokken 4.00 om morgen, da hun og to veninder kom hjem efter en bytur.

Veninderne prajede en taxa fra Korsør Station, mens Emilie Meng valgte at gå alene hjem, og hun har ikke været set siden da.

Siden da har flere hundrede frivillige gang på gang eftersøgt store områder i og omkring Korsør i håbet om at finde spor, der kan lede dem til Emilie Meng. På søndag samles en stor gruppe frivillige igen for at lede efter den unge pige.

Her vil eftersøgningen blandt andet foregå ved Korsør Nor nær Minedepot Egø, hvor der ligger et gammelt minedepot for søminer. Og for at forhindre frivillige vader ind på militærområdet, har 40 mand fra Forsvaret været ude at finkæmme området ved Korsør Nor.

Ingen nye spor i sagen

- Folk har tidligere vadet ind på området, selvom det er et lukket militærområde. Derfor har 40 mand fra forsvaret i dag været ude skulder ved skulder for at gennemsøge området, fortæller Martin Særmark-Thomsen, kommunikationsmedarbejder i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, til TV ØST.

Gennemsøgningen af området har ifølge ham ikke ført til spor i sagen.

Med den grundige gennemsøgning håber Forsvaret, at uvedkommende ikke trænger ind på området med materiel skade og anholdelse som følger.

Arrangørerne af søndagens eftersøgning er gjort opmærksomme på Forsvarets gennemsøgning af området og indskærper overfor deltagerne, at området er gennemsøgt.


Nyhedsoverblik