Fodboldtræner fra Svebølle oplevede eksplosioner i Tyrkiet

Fodboldtræneren, Erdogan Aslan, var nær Atatürk lufthavnen, da bomberne sprængte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tirsdag blev Atatürk-lufthavnen i den tyrkiske storby Istanbul udsat for et bombeangreb, hvor der indtil videre meldes om 36 dræbte. Den danske fodboldtræner Erdogan Aslan, fra fodboldklubben Svebølle på Sjælland, sad i en bil foran udenrigsterminalen ved Atatürk lufthavnen i Istanbul, da eksplosionerne fandt sted. Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg skulle aflevere en af mine venner, der arbejder i lufthavnen, så jeg holdt stille, fordi der var trafikkø. Jeg troede først, at de første skud skyldtes, at politiet der efter en tyv eller noget, fortæller en rystet Erdogan Aslan til Ekstra Bladet gennem en telefonforbindelse fra Istanbul.

- Pludselig hørte jeg en masse skud og skrig, og kort tid efter lød der en kæmpe eksplosion.

Erdogan Aslan kørte ude af køen og i sikkerhed, og han er nu tilbage hos sin familie i Istanbul.

- Det var et vanvittigt kaos. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg er fuldstændig i chok, og jeg ryster over hele kroppen. Det her er jo gået ud over helt uskyldige mennesker, siger han til Ekstra Bladet.

Kender ikke vennens skæbne

Erdogan Aslan er i Tyrkiet for at besøge sin familie. Han har endnu ikke hørt fra vennen, han kørte til lufthavnen.

- Jeg er meget påvirket efter episoden. Jeg så en mor løbe skrigende afsted, fordi hun lige havde afleveret sin mand og sit barn på seks år, men hun blev stoppet af politiet. Der var så mange forfærdelige scener.


Nyhedsoverblik