Familiefar var efterlyst - nu risikerer han lang fængselsstraf i narkosag

En 43-årig mand risikerer otte års fængsel, hvis han ved Retten i Næstved bliver kendt skyldig i en stor narkosag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 43-årig far til to voksne børn risikerer otte års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i de tre forhold, han i dag er tiltalt for ved Retten i Næstved.

Det skriver Sjællandske.

Ifølge anklageskriftet omlæssede den 43-årige sammen med en ukendt gerningsmand 51 kilo amfetamin fra en tysk indregistreret bil til en dansk varevogn i udkanten af Saltø Skov mellem Næstved og Karrebæksminde.

131014_kofoedsminde.jpg
Læs også
Nattevagt overfaldet med jernrør
131014_kofoedsminde.jpg
Læs også
Nattevagt overfaldet med jernrør

Herefter kørte han de mange kilo narko til en garage på Hvedevænget i det centrale Næstved, hvor det skulle opbevares med henblik på videresalg.

Politiet fandt skarpladt pistol

I garagen fandt politiet desuden en skarpladt pistol af mærket Glock med 50 tilhørende patroner, og senere på aftenen yderligere 1,7 kilo amfetamin på en anden adresse i Næstved. Begge ting knyttes til den 43-årige.

Alt sammen skete 29. maj om aftenen. Det lykkedes dog den 43-årige at undslippe politiets overvågning, inden han kunne anholdes, så derfor blev han varetægtsfængslet in absentia ved et grundlovsforhør 31. maj.

narko.jpg
Læs også
Narkobande idømt over 52 års fængsel
narko.jpg
Læs også
Narkobande idømt over 52 års fængsel

Her nævnte sagens anklager, Ulrik Thomsen, de mindst otte års fængsel. Strafferammen er op til 16 års fængsel, mens der i sager med mindre mængder end de små 53 kilo amfetamin de senere år er faldet domme på 14 års fængsel.

I slutningen af juni gik politiet så ud og efterlyste den 43-årige i medierne, men der gik stadig yderligere tre uger, inden han blev fundet hos sin ekskone i Næstved.


Nyhedsoverblik