Erhvervsråd fyrer direktør

I Kalundborgegnens Erhvervsråd har bestyrelsen fyret direktøren, mens formanden trækker sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En enig bestyrelse har valgt at give en fyreseddel til erhvervsdirektør Poul Jensen. Dermed skal han forlade jobbet i Kalundborgegnens Erhvervsråd øjeblikkeligt, mens Ole Lauritzen har valgt ikke at genopstille som formand.

Det skriver Sjællandske.

Ifølge avisen tog bestyrelsen beslutningen på et ekstraordinært møde mandag, da de havde haft en rapport fra konsulentfirmaet Crecea på dagsordenen.

Desuden har bestyrelsen valgt at sende en undskyldning ud til medarbejdere, som er blevet påvirket af dårligt arbejdsmiljø. I den forbindelse påtager bestyrelsen sig det fulde ansvar.

Ifølge Sjællandske har bestyrelsen bag Kalundborgegnens Erhvervsråd udsendt en pressemeddelelse, hvori de skriver, at de betragter forløbet som en personalesag. Derfor ønsker de ikke, at komme ind på deltaljer i undersøgelsen.

Den forhenværende direktør Poul Jensen er fritstillet fra sine forpligtelser med øjeblikkelig virkning. Samtidig har Ole Lauritzen givet udtryk for, at han ikke ønsker at genopstille som formand ved generalforsamlingen i 2017.  


Nyhedsoverblik