En gruppe danske investorer vil sparke liv i Nykøbing Falster Travbane

En gruppe danske investorer har købt en større andel af Nykøbing Falster Travbane. De vil skabe en fornyet interesse for dansk travsport.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En gruppe danske investorer, med brændende passion for dansk travsport, er gået sammen om Projekt Firkløver, som skal skabe en fornyet interesse for dansk travsport.

Som det første store tiltag køber gruppen sig nu ind i Nykøbing Falster Travbane, hvor planerne er at genskabe tidligere tiders liv.

- Vi glæder os til at få samarbejdet med den nye gruppe op at stå, og vi ser frem til at realisere deres visioner som vi længe har drømt om, siger en begejstret næstformand for Nykøbing Falster Travbane, Anders Helge Nielsen.

Gruppen vil udvikle banen til dels at have et højt sportsligt niveau, men vil ved siden af dette fokusere på at få skabt et eventcenter for lokalområdet, hvor de store naturområder udnyttes langt bedre end i dag. Dette skal både komme sporten, lokalsamfundet og turismen til gode.

Samtidig vil gruppen se på mulighederne for at skabe et samlet hestesportscenter, så det ikke
udelukkende vil være travsportsinteresserede, der vil have sin daglige gang på banen, men også
ridesportsinteresserede.

Lidt af de gode gamle Tarok-dage tilbage

Sammen har gruppen af investorer dannet Projekt Firkløver med det klare mål at få implementeret initiativer, der kan genskabe interesse for sporten.

quote Vi kommer aldrig tilbage til de gode gamle Tarok-dage, men vi kan sagtens få lidt af det tilbage

Bertel Maigaard, medstifter af Projekt Firkløver

Projekt Firkløver består af erfarne erhvervsfolk fra hele landet, og de håber på, at såfremt initiativerne viser sig succesfulde at kunne påvirke de øvrige danske travbaner i samme retning og dermed også bidrage til at få vendt den negative udvikling sporten er i.

- Vi tror på, at vi med vores samlede kompetencer kan hjælpe med at løfte dansk travsport ud af den negative spiral, sporten har været i de sidste mange år. Vi kommer aldrig tilbage til de gode gamle Tarok-dage, men vi kan sagtens få lidt af det tilbage, siger medstifter af Projekt Firkløver Bertel Maigaard.

Projekt Firkløver blev stiftet i forbindelse med at spil på hestevæddeløb blev liberaliseret i 2018, og dermed at sporten blev afhængig af at omsætningen på hestevæddeløb øges markant de kommende år.


Nyhedsoverblik