Emilie-sagen: Politiet har nu fået over 100 henvendelser

Telefonerne hos politiet har nærmest været rødglødende siden fundet af den 17-årige Emilie Meng. Dagligt får politiet tip fra folk, der mener at vide noget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Knap et halvt år skulle der gå, før familien til 17-årige Emilie Meng fik besked om hendes skæbne. Juleaftensdag blev liget af Emlie Meng fundet i et vandhuld nær Borup – omkring 60 kilometer fra hendes bopæl.

Siden fundet af Emilie Mengs lig har politiet modtaget over 100 henvendelser fra folk, og telefonerne bliver ved med at ringe. 

- De henvendelser, vi får, handler om personer, hændelser og køretøjer. Mange af dem kan vi hurtigt sortere fra, men flere af dem er nogle vi kigger nærmere på, siger Søren Ravn-Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Undersøgelserne i Borup er færdige 

Politiet har været massivt til stede ved vandhullet i Borup siden fundet af Emilie Meng. Søren Ravn-Nielsen fortæller i dag til TV ØST, at politiet nu er færdige med de tekniske undersøgelser.

quote Vi er blevet færdige med at sikre os spor, som kan bruges i efterforskningen. Nu skal vi så have kigget nærmere på dem

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør

- Vi er blevet færdige med at sikre os spor, som kan bruges i efterforskningen. Nu skal vi så have kigget nærmere på dem, siger vicepolitiinspektøren.

Søren Ravn-Nielsen vil ikke komme nærmere ind på, hvilke spor politiet har fundet ved vandhullet. Han kan heller ikke sige noget om, hvornår politiet melder noget ud om for eksempel dødsårsag. 

Skal muligvis tømme vandhul

Politiet har før nævnt, at det kunne være en mulighed at tømme vandhullet for vand, i søgen efter flere spor. Men heller ikke det kan Søren Ravn-Nielsen udtale sig om.

- Det kan godt være, at vi kommer dertil, at der er behov for at tømme det, men det kan jeg ikke sige noget om, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

Politiets retsmediciner er stadig i gang med at undersøge liget af Emilie Meng, hvilket betyder, at der stadig vil gå noget tid, før det kan blive udleveret til familien.


Nyhedsoverblik