Emilie-sagen: Mand udstillet på overvågningsvideo vred

Onsdag valgte blandt andre BT at offentligøre et billede af to mænd nær Emilie Mengs bolig. Her stod der, at de formentlig havde hendes taske i hånden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En privat videooptagelse af to mænd, der kom gående nær Emilie Mengs bopæl i Korsør søndag morgen den 10. juli ved femtiden, blev i går offentliggjort af blandt andre BT. Her spekulerede BT i, om det kunne være Emilie Mengs sorte taske, den ene bar i hånden. Noget Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hurtigt afviste. Den ene mand havde en sort kasket i hånden, og altså ikke en sort dametaske.

Nu fortæller efterforskningsleder Marianne Roed, at den ene mand på videoen er fortørnet over, at videoen er blevet vist offentligt.

Det skriver Sjællandske.   

De to mænd har nemlig intet at gøre med Emilie Mengs forsvinden, understreger efterforskningslederen.

- Den ene har henvendt sig til politiet. Han er vred over, at optagelsen har været vist offentligt. Det er en kasket, han har i hånden, siger Marianne Roed til Sjællandske.

Flere vildspor

Der har været mange vildspor i sagen. Nogle mener for eksempel at have set Emilie Meng i Jylland, men dette afviser politiet også.

I går skrev Sjællandske, at politiet havde fået indleveret en sort blondetrøje magen til den Emilie Meng havde på den morgen, hun forsvandt. Dette afviste politiet også; de har ikke fået en trøje, der passer på beskrivelsen af Emilies, men de har fået masser af tøj indleveret. Bare ikke hendes.

Du kan få et overblik over vildsporene her:

 


Nyhedsoverblik