Emilie Meng har nu været forsvundet i tre måneder

I dag er det præcis tre måneder siden, at Emilie Meng forsvandt sporløst efter en bytur. Politiet modtager stadig mange henvendelser i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Emilie Meng har nu været forsvundet i tre måneder – helt præcist 92 dage – efter hun forsvandt natten til søndag den 10. juli.

Emilie Meng var på daværende tidspunkt 17 år gammel og havde været i byen med veninderne. Hun skiltes med veninderne klokken fire den julinat på Korsør station og gik efterfølgende alene hjem mod forældrenes hus i Korsør bymidte. Emilie Meng nåede dog aldrig hjem, og siden har hun været sporløst forsvundet trods talrige eftersøgninger fra både politiet og frivillige.   

- Det der adskiller Emilie Meng fra tidligere sager er, at der ikke er et eneste spor i denne her sag. Derfor er der også stadig særlig stor opmærksomhed omkring det her, forklarer efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Masser af tip – ingen konkrete spor

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen oplyser, at politiet stadig modtager mange henvendelser omkring Emilie Mengs forsvinding. Mange af dem kommer fra borgere, der mener at have set Emilie Meng, og andre bidrager med teorier omkring sagen.  

- Vi følger løbende op på henvendelserne og sætter den nødvendige efterforskning i værk. Hvis de giver anledning til at eftersøge i nye områder, så gør vi selvfølgelig det, siger Søren Ravn-Nielsen.

Henvendelserne har blandt andet ført til, at Sydsjællands og Lolland-Falsters politi efterlyser føreren af en hvid kassevogn, der er blevet set køre gennem Korsør Lystskov med høj fart i den weekend, hvor Emilie Meng forsvandt. Indtil videre har efterlysningen dog ikke bidraget med noget relevant.  

- Vi har ikke modtaget nogen henvendelser omkring den hvide kassevogn, der bringer os videre. Det er svært at vide, om den kan være involveret, men vi vil jo gerne tale med føreren, så vi kan få lukket det spor, fortæller efterforskningslederen.

Korsør Lystskov gav intet nyt

I sidste uge gennemsøgte politi og specialuddannede hunde Korsør Lystskov minutiøst i forsøget på at finde noget, der kunne lede politiet videre i efterforskningen af Emilie Meng. Nu er størstedelen af skoven gennemsøgt.

- Der mangler kun et lille hjørne derude, der skal kigges igennem, oplyser Søren Ravn-Nielsen.

Politiet afslutter ransagningen af skoven enten i dag eller i morgen, og der er ikke fundet noget spektakulært.

- Det vi med sikkerhed kan sige er, at vi ikke har fundet nogen effekter, der er relateret til Emilie Meng, fortæller Søren Ravn-Nielsen.  

Politiet fortsætter ufortrødent

Selvom alle spor indtil videre har været blinde, så håber politiet på, at de snart får et gennembrud i sagen.

 - Vi fortsætter ufortrødent vores efterforskning, så vi forhåbentlig finder en løsning på den her gåde, som det jo er, at der forsvinder en pige uden at efterlade sig nogen form for spor. Vi holder stadig alle muligheder åbne og arbejder ud fra, at der er sket en ulykke eller en forbrydelse, fortæller Søren Ravn-Nielsen.

"

 


Nyhedsoverblik