Eftersøgningen af Emilie breder sig til landets togstationer

Frivillige eftersøgere har ikke opgivet den forsvundne Emilie fra Korsør. På 54 skærme på Danmarks største togstationer kan man nu se efterlysninger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

18-årige Emilie Meng fra Korsør har nu næsten været forsvundet i syv uger.

Men trods adskillige eftersøgninger og ingen spor at gå efter har frivillige ikke mistet troen på at finde Emilie Meng fra Korsør.

Den 24. august skrev Heidi Gøttler Stegmann, der er en af administratorerne bag Facebook-gruppen "Eftersøgningen af Emilie Meng", blandt andet:

- Jeg er nødt til at sende en kæmpe tak til AFA JCDecaux, som lige præcis nu smider efterlysningen af Emilie Meng på 54 skærme rundt omkring på Danmarks største togstationer.

Samtidig opfordrer Heidi Gøttler Stegmann folk til at tage et billede, hvis de passerer en af lystavlerne med Emilie Meng og lægge det op i tråden, hvilket mange allerede har gjort.

Ny eftersøgning til september

I Facebook-begivenheden "Eftersøgning af Emilie Meng i Jylland" informeres der om, at der den 3. september fra klokken 10.00-15.00 vil være en ny eftersøgning af Emilie Meng i Løsning i Jylland mellem Vejle og Horsens.

Man skal være 18 år for at deltage og må meget gerne medbringe en hund.

Også alternative Facebook-grupper som eksempelvis "Clairvoyant Hjælp Emilie Meng" er oprettet i kampen for at finde Emilie Meng.


Nyhedsoverblik