Eftersøgning af Emilie spreder sig til Jylland

Omkring 20 personer har i dag ledt efter forsvundne Emilie Meng i et skovområde i Midtjylland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Om en uge har 17-årige Emilie Meng været i forsvundet i to måneder. I den tid har der været indtil flere frivillige eftersøgninger af hende i området omkring Korsør, hvorfra hun forsvandt.

Men i dag har en gruppe på omkring 20 frivillige ledt efter den forsvundne pige i et skovområde i Øster Snede ved Hedensted i Midtjylland. Omkring klokken 15 var gruppen stadig i gang med at lede i skoven, men havde indtil videre ikke fundet noget særligt.

- Vi har ikke umiddelbart fundet noget, der kan have relevans for sagen. Der er blevet fundet et par småting, som vi har givet videre til politiet, men jeg kan ikke udtale mig om, hvad der er fundet, siger arrangør Malene Christensen fra Esbjerg, til TV ØST.

Tip fra clairvoyant

Det er et tip fra en synsk person, der har foranlediget eftersøgningen.

- I den her situation må intet være uforsøgt af hensyn til Emilie Mengs familie. Vi vil forfølge ethvert spor, uanset hvor spinkelt det kan synes, sagde hun til TV SYD forud for eftersøgningen.

Første gang i Jylland

Efterforskningslederen i sagen, Søren Ravn-Nielsen, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har ikke tidligere hørt, at der er blevet gennemført frivillige eftersøgninger i Jylland.

- Det er ikke noget, vi har kendskab til, så det har jeg ingen yderligere kommentarer til, siger han til TV ØST.

I morgen, søndag, gennemfører gruppen Forsvundne Personer en frivillig eftersøgning i området omkring Korsør.

Emilie Meng forsvandt 10. juli i Korsør. Hun havde sammen med to veninder været i byen i Slagelse og tog toget hjemi Slagelse. De to veninder tog en taxa hjem fra Korsør Station, men Emilie Meng ville gå de 3,5 kilometer mod sine forældres bopæl. Hun er ikke set siden.


Nyhedsoverblik