To efterlyste vidner har henvendt sig til politiet

De to vidner, der steg af samme tog som Emilie Meng, har nu henvendt sig til politiet. Deres forklaringer kan dog ikke bringe sagen videre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I et par uger har politiet ledt efter to vidner, som steg af toget fra Slagelse på samme tid som forsvundne Emilie Meng. De optræder på videoovervågningsbilleder fra Korsør Station.

Og i går sidst på eftermiddagen tog de to, en yngre kvinde og en mand, kontakt til politiet.

Manden og kvinden var med samme tog som Emilie tog fra Slagelse til Korsør Station og kommer på billederne ud af samme dør som Emilie Meng.

- De henvender sig sent i går eftermiddags. Vi har efterlyst dem for at danne os et fuldstændigt billede, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands Politi til TV ØST.

Kan ikke bringe sagen videre

De to har først henvendt sig nu, fordi de ikke troede, de kunne bidrage til efterforskningen. Og vidnernes forklaringer har da heller ikke hjulpet politiet tættere på at finde Emilie Meng.

- Det, de har fortalt os, kan ikke bringe sagen videre - men det hjælper os med at lukke nogle huller, siger Søren Ravn-Nielsen.

Beder folk henvende sig

Søren Ravn-Nielsen henstiller til, at man ikke holder sig tilbage med at henvende sig, hvis man har set det mindste den nat, Emilie Meng forsvandt.

- Vi beder alle, der har været i området mellem klokken 03:30 og 04:30 søndag morgen d. 10. juli om at henvende sig sig til os - også selvom de ikke mener, at de kan bidrage til efterforskningen.  Vi vil gerne høre folks iagttagelser, siger Søren Ravn-Nielsen.


Nyhedsoverblik