Politiker holder et skarpt øje med Nykøbing F. Sygehus

Jeppe Jakobsen (DF) regionsrådsmedlem og medlem af sundhedsudvalget i Region Sjælland vil nu holde et ekstra skarpt øje med Nykøbing F. Sygehus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Borgernes tillid til sygehusvæsnet skal være i top, og det arbejder Region Sjælland konstant med at holde højt.

Derfor vil Jeppe Jakobsen (DF) regionsrådsmedlem og medlem af sundhedsudvalget i Region Sjælland holde et skarpt øje med Nykøbing F. Sygehus i forbindelse med resultaterne af en landsdækkende patientundersøgelse

- Vi må se, om vi skal gøre noget ekstra for, at borgerne i det område er trygge ved deres sygehus, siger Jeppe Jakobsen til TV ØST.

Udtalesen kommer efter, at den 31-årige sygeplejerske fra Nykøbing F. Sygehus i dag blandt andet blev kendt skyldig i tre drab og et drabsforsøg på patienter, der var indlagt på sygehuset i Nykøbing Falster.

Kvinden blev idømt livsvarigt fængsel, en dom hun dog ankede på stedet ved Retten i Nykøbing Falster.

DF´er: Man skal ikke hjælpes af dage på et sygehus

Jeppe Jakobsen glæder sig over, at der er kommet vished over situationen på sygehuset.

- Det er forfærdeligt, hvad der er sket. Man skal jo ikke komme på et sygehus og bliver hjulpet af dage. Det er det stik modsatte, som sygehusvæsenet skal hjælpe med, siger han.

Jeppe Jakobsen roser til gengæld ledelsen på sygehuset, selvom der har været end del historier fremme, senest med lukning af akut kirurgisk afdeling.

- Ledelsen og afdelingsledelsen på sygehuset er nok dem i landet, der er allermest opmærksomme på, at der ikke må ske fejl, siger han tilføjer:

- Men selvom Nykøbing F. Sygehus har været presset, gør ledelsen det rigtige. De står frem og fortæller, og gør det rigtige, siger han.


Nyhedsoverblik