DF efter ny skudepisode: Mere politi til Næstved

Ghita Nelander, der er medlem af Næstved Byråd for DF, vil have mere politi på gaden efter det seneste skyderi for at stresse banderne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Byrådsmedlem Ghita Nelander (DF) er langt fra tilfreds med situationen i Næstved efter skyderiet natten til onsdag på Sorøvej.

- Vi må have mere politi på gaden. Jeg ved, at der er mangel på resurser, men så må vi få hjælp fra andre politikredse. Med alt det der sker i Næstved i øjeblikket, så skal vi stresse dem, hvor de er, siger Ghita Nelander til TV ØST.

quote Vi må have mere politi på gaden. Jeg ved, at der er mangel på resurser, men så må vi få hjælp fra andre politikredse

Ghita Nelander (DF)

Ghita Nelander fortæller, at byrådspolitikerne løst snakkede om situationen efter mødet tirsdag aften, men ovenpå nattens skyderi vil hun tage initiativ til, at de snart mødes igen.

- Jeg vil tage kontakt til borgmesteren. Vi er nødt til at tage det op i byrådet, når borgere føler sig utrygge, siger Ghita Nelander, der også vil henvende sig til partifællen Peter Skaarup på Christiansborg.

- Vi udnytter ikke strafferammen, og når folk bliver anholdt, så står de på gaden igen 5 minutter efter. Det kan vi ikke være bekendt over for borgerne. Vi skal generelt have flere resurser til politiet, siger Ghita Nelander.


Nyhedsoverblik