Den nye centerleder i Næstved er udpeget

Det bliver en intern leder fra Langeland Kommune, som overtager den midlertidige stilling som centerleder på asylcenteret i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Der skal ikke laves en revolution på asylcenteret i Næstved. Det handler om at forsætte arbejdet og forbedre fællesskabet.

Sådan siger centerchef i Langeland Kommune, Ulrik Pihl, om den nye centerleder, der midlertidigt overtager stillingen i Asylcenter Næstved.

Navnet på den konstitueret leder er Michael Madsen, og han har allerede erfaring som centerleder. De seneste tre år har han nemlig været centerleder på et asylcenter for voksne i Langeland Kommune. En stilling, som han forsætter i, mens jobbet i Næstved står på.

Og Ulrik Pihl er tryg ved at sætte Michael Madsen ind som konstitueret leder. Det betyder nemlig, at man ifølge centerchefen ikke behøver starte forfra i organisationen.

Kommer med en masse erfaring

- Han kommer med en masse erfaring og har været med til at udforme mange af de arbejdsgange og procedurer, der rundt omkring i kommunes centre, siger Ulrik Pihl til TV ØST og tilføjer:

- Han skal klæde de ansatte i Næstved bedre på, fordi vi ansætter hele tiden nye medarbejdere.

Ulrik Pihl forudser, at den konstituerede centerleder komme til at sidde på posten i halvanden til to måneder. Til den tid burde den nye centerleder til Asylcenter Næstved være fundet via et stillingsopslag, som kommer op i denne uge.

Sendes på kursus i krisehåndtering

Ud over en ny centerleder blæser andre nye vinde ind over asylcenteret i Næstved.

Her skal medarbejderne nemlig på kursus i krisehåndtering, det danske asylsystem, kulturforståelse og kropssprog i forskellige kulturer. 


Nyhedsoverblik