Da Kronprinsparret besøgte Nykøbing F.

Susanne Juul Nielsen fra Nykøbing F. husker med glæde tilbage på et royalt besøg i Nykøbing F. 2008.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

1. og 2. juni gæster Dronning Margrethe Lolland Kommune. I den forbindelse har TV ØST opfordret seerne til at indsende billeder og videoer fra tidligere royale besøg i regionen.

19. juni 2008 var en flot dag i Nykøbing F.

Det har Susanne Juul Nielsen fra Nykøbing F. benytte sig af med billederne fra Kronprinsparrets besøg i Nykøbing F. 19. juni 2008:

- Jeg havde taget et par timer fri fra arbejde sammen med en kollega, for vi skulle selvfølgelig opleve denne store og sjælne begivenhed i Nykøbing F., hvor jeg selv bor. Kongeskibet lagde til kaj kl 10.00, og de gik igennem nogle af Nykøbings gader og hilste på folk, som var mødt frem.

- Kronprinsparret havde det meste af deres program på Lolland og vendte tilbage til havnen i Nykøbing cirka klokken 16.30. På dette tidspunkt var jeg nede og se kongeskibet med min da 5-årige søn og fangede kronprinseparret, da de lige kom retur der.

- Klokken 22.00 var der afgang igen, og der måtte jeg selvfølgelig også ned og vinke farvel - og som det fremgår af billederne kunne det ikke være smukkere at sende kronprinseparret hjem igen.

.- Jeg skal selvfølgelig til Nakskov den 1. juni 2016 og være med til at modtage dronningen.

Send os dine billeder og video

Du kan også bidrage med dine minder fra et tidligere royalt besøg i DIN by. 

Send gerne billeder til redaktion@tveast.dk - og husk at sende nogle linjer med om, hvor og hvornår billedet er taget - og gerne en lille anekdote med.

Har du video fra et tidligere royalt besøg, så opload det meget gerne viawww.tveast.dk/sendvideo - også her med nogle linjer om hvor og hvornår videoen er optaget.


Nyhedsoverblik