Claus fra Falster vinder 112.500 kroner på engelsk fodboldmesterskab

Da Leicester i aftes vandt det engelske fodboldmesterskab, kunne Claus Guldborg Hansen fra Nykøbing Falster indkassere 112.500 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Men i aftes blev 75 kroner til 112.500 kroner, da Claus Guldborg Hansens odds på det undertippede fodboldhold Leicester i den bedste engelske fodboldrække, Premier League, gik hjem, og holdet vandt det engelske mesterskab.

- Det følelse rigtig dejligt, og jeg blev mere euforisk, end jeg havde regnet med, siger Claus Guldborg Hansen til TV ØST.

Inden sæsonstarten gav Leicester pengene 1.500 gange igen og blev faktisk vurderet af flere fodboldeksperter til at rykke ned. Men Claus Guldborg Hansen fra Nykøbing Falster spillede alligevel på holdet.

Claus Guldborg Hansen havde 75 kroner tilbage på sin Oddset-konto og satte dem på Leicester, fordi han med egne ord var blevet momentant fan af dem. 

Lidt penge til sjov

Præmiepengene skal ifølge den heldige vinder bruges på at betale lånet i huset.

- Men der skal også være plads til at snolde lidt. Min kone, tre drenge og jeg har debatteret, hvad pengene skal bruges på. Nogen snakker om en iPad, en ny mobil eller nyt tøj, fortæller Claus Guldborg Hansen.

Vinderkuponen har samtidig ført en enorm opmærksomhed med sig. Medier fra hele landet river i Claus Guldborg Hansen.

Jeg havde ikke regnet med, at det blev så voldsomt. Men jeg burde nok have barberet mig, hvis jeg vidste, jeg skulle på fjernsyn i dag, fortæller han.


Nyhedsoverblik