Campingejer: Politiet skal undersøge alle vores gæster

Ejeren af campingpladsen, der ligger tæt på stedet, hvor Emilie Meng blev fundet juleaftensdag, skal udlevere en liste over alle gæster til politiet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiets opmærksomhed er i denne tid rettet mod Borup. Nærmere betegnet området ved Regnemarks Bakke, hvor den unge gymnasiepige Emilie Meng blev fundet dræbt juleaftensdag.

Politiet har derfor travlt med at finde ud af, hvem der har været i området i perioden umiddelbart efter Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station natten til den 10. juli.

Mindre end halvanden kilometer fra den sø, hvor Emilie Mengs lig blev fundet, ligger campingpladsen Corona.

Her kan nuværende og tidligere gæster allerede nu forberede sig på et opkald fra politiet, eftersom campingpladsens ejer allerede er blevet kontaktet for at dokumentere dokumenter af campingpladsens gæster.

quote Politiet skal bruge lister fra de sidste to år, så de ved, hvem der har boet på campingpladsen, og hvem af vores gæster der har færdes i området

Michael Farnø, ejer af Corona Camping

- Politiet skal bruge lister fra de sidste to år, så de ved, hvem der har boet på campingpladsen, og hvem af vores gæster der har færdes i området, siger Michael Farnø, der ejer Corona Camping, til TV ØST.

Politiet vil ikke bekræfte ønsket om gæsteliste

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen vil dog ikke bekræfte, at politiet har bedt campingpladsejeren om dokumenter på gæsterne af hensyn til politiets efterforskning.

Men ved et pressemøde søndag den 25. december opfordrede politiet offentligheden til at henvende sig, såfremt nogen har hørt, set eller oplevet noget mistænkeligt omkring området ved Regnemarks Bakke i Køge Kommune.

Smukt naturområde

Ifølge Michael Farnø er området, hvor hans campingplads ligger, og hvor Emilie Meng blev fundet, et smukt moseområde med en spændende natur. Søen, hvor hun blev fundet i, beskriver han som en opsamlingssø, som man går langs med, når man går tur.

Han fortæller også, at vejen i området er meget bumlet og kan skade undervognen, så mange foretrækker at undgå at køre på vejen.

quote Det er modbydeligt og kommer meget tæt på

Michael Farnø, ejer af Corona Camping

Mørkt om aftenen

Dog beskriver ejeren af campingpladsen også området som et dystert område, når lyset slukker. Så tanken om en afdød Emilie Meng i nærområdet skræmmer ham utrolig meget.

- Det er skrækkeligt. Man står stille. Man står og stivner, og hårerene rejser sig. Hvad fanden sker der. Og så så tæt på. Det er modbydeligt og kommer meget tæt på, siger Michael Farnø og fortsætter:

- Så begynder tankerne at gå på, om det er nogen herude fra. Så går tankerne på, om det er nogen, man kender, og man synes jo, man kender alle, siger Michael Farnø.

De seneste par dage har Michael Farnø modtaget opkald fra flere af sine rystede gæster om hændelsen. Derfor håber han, at man hurtigt finder gerningsmanden, så man kan lægge al tvivl på hylden.


Nyhedsoverblik