Borgmester kræver ændringer i Arena Næstved

Næstveds borgmester vil se ændringer i bestyrelsen eller organisationen i Arena Næstved, før han vil poste flere penge i hallen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sjællands største sports- og koncerthal, Arena Næstved, bør få en ny og mere kompetent bestyrelse, en ny ledelse og så skal arenaen have tilført yderligere penge.

Sådan lyder nogle af konklusionerne i en ny rapport, som Næstved Kommune har fået udarbejdet af analysefirmaet Frejo&Steen.

Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen (Soc.dem.), ønsker ikke afsløre, hvad han mener om de konkrete anbefalinger i rapporten:

- Dem har jeg ikke nogen holdning til, før vi har drøftet det i Økonomiudvalget, siger han til TV ØST.

quote Vi kan ikke blive ved med at give penge ud fra status quo. Den er nødt til at blive drevet mere professionelt

 Carsten Rasmussen (Soc.dem.), Næstveds borgmester

Borgmester: Arenaen skal drives mere professionelt

Udvalget skal mødes mandag eftermiddag klokken 14.00, hvor medlemmerne vil finde ud af, hvilke ændringer man vil anbefale til bestyrelsen af Arena Næstved.

Borgmesteren lægger dog ikke skjul på, at der skal ske noget med den måde, Arena Næstved drives, hvis han og byrådet skal spytte flere penge i sportsarenaens slunkne kasse.

- Vi kan ikke blive ved med at give penge ud fra status quo. Den er nødt til at blive drevet mere professionelt, siger borgmesteren og fortsætter:

- Nu er de (bestyrelsen, red.) kommet og bedt om penge flere gange, og vi kommer ikke til at give dem flere, hvis den bare kører videre som nu.

Arena Næstved er selvejende, så hvis der bl.a. skal udpeges en ny ledelse, skal bestyrelsen selv ændre sine vedtægter.

Derefter skal kommunen så godkende vedtægterne.

Næstved Arena

  • Næstved Hallerne blev i november 2015 udvidet med den nyopførte Arena Næstved.
  • Arena Næstved er normeret til 4.500 stående publikummer til koncerter eller op til 3.000 siddende til shows, konferencer og sportsevents.
  • Næstved Kommune har fler egange psyttet ekstra penge i arenaen: dels i form af 26 mio. kr. i lån og 10 mio. kr. i leasingaftaler

 


Nyhedsoverblik