Bødestraf til smykkesælgere på sydmotorvejen

I weekenden fik politiet fat i nogle af de smykkesælgere, der igennem en periode har forsøgt at lokke folk til at stoppe på motorvejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet fik i weekenden fat i østeuropæiske smykkesælgere, der forsøgte at lokke penge ud af bilister på Sydmotorvejen ved Haslev. Det skriver Sjællandske.

De sidste par dage har flere bilister anmeldt at have set en sølvgrå Mercedes, der har forsøgt at blinke folk ind til siden, og politiet har også været i kontakt med en borger, der havde været i kontakt med smykkesælgerne.

Borgeren kunne fortælle, at smykkesælgeren havde fortalt ham, at han manglede penge til benzin og mad til børnene, og borgeren gav ham derefter 50 kroner og 60 euro i bytte for nogle ringe og et armbånd, der viste sig langtfra at være lavet af guld.

Søndag formiddag mødte en patrulje så en sølvgrå Mercedes, der holdt ved en afkørsel med havariblinket tændt og forsøgte at standse forbikørende. Smykkesalg er ulovligt, hvis man ikke indberetter det til Skat, så i stedet gav politiet manden en bøde på 1000 kroner for uretmæssig brug at havariblinket.

Samme fremgangsmåde brugte politiet, da de et par timer senere stødte på en anden sølvgrå Mercedes, der også holdt i vejkanten. Politiet håber, at bøderne kan få de smykkesælgende mennesker væk fra motorvejen.


Nyhedsoverblik