Birgit blev jagtet af klovn: Det værste mareridt i mit liv

En person iført klovnekostume jagtede i nat Birgit Matthiesen gennem Præstø, da hun var ude at gå med sin hund. Nu tør hun ikke længere være alene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var en sen nattetime som alle andre. Birgit Matthiesen fra Præstø havde spændt hundesnoren om sin hund og var omkring klokken 01.00 ude på sin sædvanlige tur rundt i den sydsjællandske havneby.

Hun møder sjældent andre mennesker på sin tur rundt i byen, når hun lufter sin hund.

Men da hun søndag nat nærmede sig Meny´s parkeringsplads, ikke langt fra sin bopæl på Strandvejen, kunne hun pludselig høre en mandestemme råbe stooooooop.

quote Min angst har vendt sig til en forfærdelig vrede. det er det værste mareridt i mit liv, jeg ser hele tiden klovnemasker for mig

Birgit Matthiesen, Præstø 

Angsten vender sig til vrede

I nattemørket cirka 10 meter foran sig kunne Birgit Matthiesen skimte en person, der ifølge hende stod iført grønne og gule bukser. Ansigtet var skjult bag en klovnemaske og en mørk kasket.

- Pludselig løber klovnen slingrende over mod mig og råber igen stooooooop. Jeg vender mig med det samme om og løber en anderledes vej tilbage mod mit hjem, så han ikke finder ud af, hvor jeg bor, fortæller Birgit Matthiesen til TV ØST.

-Jeg er stadig meget rystet. Min angst har vendt sig til en forfærdelig vrede, og det er det værste mareridt i mit liv, jeg ser hele tiden klovnemasker for mig, siger Birgit Matthiesen.

Birgit Matthiesen fortæller til TV ØST, at hun altid har følt sig tryg i Præstø. Men nu tør hun ikke længere være alene eller gå tur med sin hund. Derfor er datteren nu hos hende.

Ser du en klovn? Så ring til politiet

Siden lørdag har der alene i vores område været syv tilfælde af folk, som har iført sig klovnekostume og skræmt folk.

- Derfor opfordrer vi folk til at ringe til os, så vi kan lukke ned for den trend, der breder sig, siger Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik