Bestyrelsesmedlem: For drastisk at udskifte hele bestyrelsen

Medlem af Arena Næstveds bestyrelse, Søren Revsbæk (Venstre), er uenig med ny rapport, der vil udskifte hallens bestyrelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Arena Næstveds bestyrelse mangler kompetencerne til at drive og udvikle hallen. Derfor bør der nedsættes en ny bestyrelse.

Sådan lyder en af konklusionerne i en ny rapport, som Næstved Kommune har fået lavet, fordi økonomien skrænter i den nye arena.

- Jeg er enig i, at vi mangler nogle kompetencer i bestyrelsen, når det gælder event og marketing, men jeg er ikke enig i, at man skal smide hele bestyrelsen ud med badevandet, siger Søren Revsbæk (Venstre).

quote Jeg er ikke enig i, at man skal smide hele bestyrelsen ud med badevandet

Søren Revsbæk (Venstre), medlem af Arena Næstveds betyrelse og formand for Teknikudvalget i Næstved Kommune

Han er medlem af Arena Næstveds betyrelse og samtidig formand for Teknikudvalget i Næstved Kommune.

Idrætsforeninger sidder i bestyrelsen

Rapporten fra analysefirmaet Frejo&Steen konkluderer blandt andet, at en ny bestyrelse skal repræsentere kommunens interesser i bred forstand.

Men Søren Revsbæk (Venstre) mener, den nuværende bestyrelses styrke er, at der blandt andet sidder repræsentanter fra idrætsforeningerne med.

- Da vi sidste år havde Håndbold VM i arenaen, trak vi jo på rigtig mange frivillige kræfter i idrætsforeningerne, og det kunne jo lade sig gøre, fordi de er repræsenteret i bestyrelsen, siger Søren Revsbæk (Venstre).

Ingen hurtige løsninger

Han håber ikke, at Økonomiudvalget haster en besluning om arenaens fremtid igennem på et møde mandag eftermiddag, hvor rapporten skal drøftes

- Hallen er i en overgangsperiode, og jeg tror, det er vigtigt med en vis kontinuitet i bestyrelsen. Det tager noget tid at løbe sådan noget her i gang, og jeg tror ikke, der er én enkel løsning, der kan gøre, at økonomien er i plus på et splitsekund, siger bestyrelsesmedlemmet til TV ØST.

Arena Næstved

  • Sports- og koncerthallen stod færdig i november 2015
  • Hallen skulle oprindeligt koste 50 mio. kr. at bygge, men regningen endte på cirka 90. mio kr.
  • Næstved Kommune har af flere omgange spyttet penge i projektet i form af lån og garantier for leasingaftaler på i alt 36 mio. kr.
  • Økonomiudvalget i Næstved Kommune har bedt administrationen om at få udarbejdet et oplæg, der skulle omfatte såvel forslag til strategi, organisering og økonomi i Arena Næstved. Et eksternt konsulentfirma, Frejo&Steen har forestået opgaven. Konsulentfirmaet har blandt andet foretaget en markedsanalyse og vurdering, interviewet nøglepersoner med tilknytning til Arena Næstved. 

 


Nyhedsoverblik