Astrup: De var gode til at stresse os

Det har været en skidt start på Danmark Open i badminton for regionens spillere. Senest røg Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen ud i herredouble.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Åbningen på Denmark Open er ikke gået som håbet for flere af regionens badmintonspillere. Her til formiddag måtte herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, der til daglig spiller for Team Skælskør-Slagelse, se sig slået af en kinesisk par, der er 8. seedede i turneringen, med cifrene 19-21, 12-21.

- Det er et godt par, som er i god form i øjeblikket. Jeg synes faktisk, at vi lykkedes med mange ting, men de er gode til at stresse os. Vi begynder at tøve lidt, og det udnytter de. Men det er ingen skandale at tabe til dem, og jeg synes, at det er lidt misvisende, at vi kun får 12 point i 2. sæt, siger Kim Astrup.

quote Vi begynder at tøve lidt, og det udnytter de. Men det er ingen skandale at tabe til dem

Kim Astrup

Onsdag tabte Hans-Kristian Vittinghus til verdens nr 7, sydkoreaneren Son Wan Ho, med 16-21, 15-21, Line Kjaersfeldt tabte sin single til en useeded amerikaner med 11-21, 16-21, og Mads Pieler Kolding røg skuffende ud med sin makker Mads Conrad-Petersen til et useeded japansk par.

Mette Poulsen videre

Mette Poulsen, der også spiller for Team Skælskør-Slagelse, vandt sin kamp onsdag og skal torsdag eftermiddag op mod kinesiske Yu Sun.

Torsdag aften skal Kim Astrup og Line Kjaersfeldt også forsøge at spille sig videre i mixdouble, hvor de møder et topseeded par fra Sydkorea.


Nyhedsoverblik