Anholdt kvinde død i detentionen på Næstved Politistation

En 58-årig kvinde døde mandag i detentionen på politistationen i Næstved. Nu skal omstændighederne undersøges nærmere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mandag aften døde en 58-årig kvinde fra Næstved under mystiske omstændigheder, mens hun sad anholdt i detentionen på politistationen i Næstved.

Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed til Ekstra Bladet.

Dødsfaldet efterforskes ifølge avisen nu af politiklagemyndigheden for at finde ud af, om politiet ikke har handlet, som de burde, efter at kvinden først blev anholdt og siden sat i detentionen, hvor hun blev fundet død kort før midnat mandag aften.

- Jeg kan bekræfte, at vi fik en henvendelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mandag klokken 23.50, og at politiet oplyste, at der var sket et dødsfald hos en kvinde, som politiet havde indbragt til politistationen. Vi sendte efterforskere til stedet med det samme, og vore efterforskere er i færd med at foretage en grundig undersøgelse af, hvordan dødsfaldet er sket og hvorfor, siger Rasmus Blaabjerg, kontorchef hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed og leder af efterforskningen, til Ekstra Bladet.

Familien ved kun ganske lidt

Kvinden er ifølge avisen mor til en 26-årig kvinde, der ligeledes stammer fra Næstved. Kvinden fik tirsdag besøg af to polititjenestemænd, der oplyste om dødsfaldet.

Men ellers har familien ifølge Ekstra Bladets oplysninger fået ganske lidt at vide om omstændighederne.

Politiet har oplyst til datteren, at den 58-årige kvinde blev anholdt og indbragt til detentionen mandag, efter at hun blev fundet i hjælpeløs tilstand. Det fortæller familien til Ekstra Bladet.

Familien oplyser til avisen, at kvinden for nylig blev udskrevet fra sygehuset, hvor hun lå indlagt med et alvorligt mavesår. Derfor frygter familien, at kvindens ildebefindende kan have skyldtes et tilbagefald, som der ikke nåede at blive taget hånd om.


Nyhedsoverblik