82-årige Finn skal til Hollywood

Finn Flodin Larsen er 82 år. Han bor på Fuglebjerg Plejecenter. Han er omdrejningspunktet i en kortfilm om en cykeltur. Og nu skal han til Hollywood.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Han har levet et liv inden for landets grænser. Hårdt arbejde som brolægger har været hverdagens rutine. Uden den store spænding, uden de vilde armbevægelser, så har Finn Flodin Larsen altid været positiv omkring livet.

Nu er Finn Flodin Larsen 82 år, og han skal til Hollywood.

- Det er mit livs største oplevelse. Det har jeg sgu aldrig oplevet før. Jeg har været fantastisk heldig, at det lige var mig, siger han.

Kortfilmen

I en kortfilm om en cykeltur til Norge er Finn Flodin Larsen omdrejningspunktet. Akkompagneret af guitarspil, fællessang og bølgeskvulp fortæller han roligt om sit syn på livet.

Hvordan man skal mærke og føle det, og hvorfor man ikke skal bære nag.

Han skal på tur til Norge med en gruppe mennesker. Den første tur til udlandet for Finn Flodin Larsens vedkommende.  Og det er hans første tur uden sin kone.

- Den tur op til Norge, det var en kæmpe oplevelse. Jeg var meget fascineret af alle de fjelde deroppe, mindes han.

”Det er her og nu, livet er her”

I filmen snakker Finn Flodin Larsen om, at man ikke skal vente på at dø for at komme i paradis. For vi er jo i det lige nu.

Han er ikke bange for at dø. Han erkender, at i hans alder kan man dø når som helst. Men hvis det skulle ske, at man falder om, så er det dét, som Finn Flodin Larsen selv formulerer det.

Han synes, man skal nyde livet, som det er. Ikke forvente noget.

- Det her er paradis. Man skal være god ved sig selv. Det er her og nu, livet er her - og det kommer ikke igen, slutter Finn Flodin Larsen af med i filmen.

Finn Goes To Hollywood

Nu er kortfilmen blevet udvalgt til visning på filmfestivalen All Sports Film Festival i Los Angeles, USA. Og Finn Flodin Larsen skal naturligvis med.

Det mener ”Cykling Uden Alder” i hvert fald. De har nemlig startet en indsamling, der skal rejse penge til flybilletten, så Finn Flodin Larsen og hans datter kan komme over og deltage.

Indsamlingen er fortsat i fuld gang og er på nuværende tidspunkt oppe på 2.440 kroner. Målet er 8.000 kroner, så Cykling Uden Alder håber fortsat, at folk vil hjælpe med at bidrage til Finn Flodin Larsens store oplevelse.

Finn Flodin Larsen selv er meget taknemmelig for de bidrag, der kommet indtil videre.

- Jeg synes, det er alletiders. Jeg kan ikke sige det med ord… Det er fantastisk, slutter han.

 

Se kortfilmen og donationssiden ved at klikke på linket i dette opslag fra "Cykling Uden Alder"

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 


Nyhedsoverblik