52-årig mand uden kørekort påkører kvinde og bil

En kvinde og hendes bil blev påkørt, da en beruset mand fredag eftermiddag kørte rundt i Faxe på trods af, at hans kørekort er frakendt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det, der skulle have været en lille forsikringssag mellem to billister på Kirketorvet i Faxe, endte fredag aften med en anholdelse.

En 52-årig mand fra byen påkørte ved 17:30-tiden en parkeret bil i samme øjeblik som bilens ejer, en 51-årig kvinde, var på vej hen til den.

Da kvinden henvendte sig til manden for at dele forsikringsoplysninger, opdagede hun, at manden virkede meget beruset.

Stak af fra stedet

Den kvindelige billiste nævnte derfor, at hun ville ringe til politiet, og det fik manden til at stikke af fra stedet. Manden gassede så voldsomt op, at bilens sidespejl ramte kvinden på lænden og ryggen, så hun snurrede en omgang rundt om sig selv.

Påkørsel i Korsør
Læs også
To personer påkørt af bil i Korsør
Påkørsel i Korsør
Læs også
To personer påkørt af bil i Korsør

Politiet fandt kort tid efter mandens bil, som var parkeret i nærheden af hans bopæl. Da politiet tog kontakt til manden, nægtede han at være indblandet i uheldet. 

Kørte i datterens bil

Politiet kunne hurtigt konstatere, at manden var frakendt førerretten, og da de foretog en alkometertest på manden, viste det sig at promillen var højere end tilladt.

Manden blev derfor anholdt og sigtet for færdselsuheld spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden og taget med til politistationen i Næstved for at få foretaget en blodprøve.

Nøglen til bilen blev senere afhentet af mandens datter.


Nyhedsoverblik